Haaranalyse voor paard, hond of kat

Het is mogelijk om bij Aloe2all-animals voor paard, hond of kat een haaranalyse te laten uitvoeren. Door middel van een biotensor*, die vaak gebruikt wordt door een natuurgeneeskundige, wordt van het haar de aanwezige stoffen "gemetenĒ die een indicatie geven voor de vitaliteit van longen, hart, aderen, slagaderen, kransslagaderen, nieren, bijnieren, bijnierschors, lever, milt, maag, slokdarm, dunne en dikke darm, hormoonhuishouding, alvleesklier, schildklier, huid, urinewegen, spieren, botten en zenuwbanen.
 
De totale uitkomst van deze werking geeft de totale vitaliteit van het dier aan. Ook worden stralingen (zogenaamde geopatische belasting) van bijvoorbeeld wateraders en aardbreuken gemeten, maar ook de stofwisselingsbelasting wordt aangegeven.

Indien de totale vitaliteit van het dier te laag is kan dat ook komen door een tekort aan vitaminen, mineralen en aminozuren. Hierdoor kan het lichaam niet optimaal functioneren. Het totale tekort geeft zo weer een indicatie voor de te gebruiken doses van Aloe Vera Drank bij het dier.

De kosten voor de haaranalyse bedragen € 50,00.

Heeft u belangstelling voor het laten uitvoeren van een haaranalyse dan moet u daarvoor het volgende doen:

ō Verzamel een klein plukje haren van het dier. Bij paarden mag dit uit de manen of staart komen door hier een stukje uit te knippen of "manen te trekkenĒ. Bij hond of kat gebruikt men uitgeborstelde haren. Let hierbij wel op dat er een schone kam/borstel wordt gebruikt en er geen haren van andere dieren bij kunnen zitten.

ō De verzamelde haren worden bewaard in een afgesloten zakje, bijvoorbeeld boterhamzakje.

ō Maak een document met daarop: uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres van de eigenaar. naam van het dier, diersoort, geslacht, leeftijd, gewicht en een omschrijving van de klachten bij het dier. Deze gegevens zijn bestemd voor Aloe2all-animals en gaan niet mee naar de analist.

ō Stuur het document en de haren op naar: Aloe2all-animals, t.a.v. Monique Oerlemans, Gansoyen 37a, 4267 EX Drongelen.

ō Maak € 50,00 over op rekeningnummer NL68RABO017.19.73.720 (BIC RABONL2U) t.n.v. W.M.A.M. Oerlemans onder vermelding van haaranalyse, naam eigenaar en naam dier.

Zodra de betaling binnen is en de haren en gegevens zijn ontvangen laat Aloe2all-animals de analyse uitvoeren.

Binnen 10 werkdagen ontvangt de eigenaar op het vermelde e-mail adres een e-mail met de uitslag van de haaranalyse.

Naar aanleiding van de analyse adviseert Aloe2all-animals, indien gewenst, "Op maatĒ het gebruik van Aloe Vera.

* Binnen de reguliere diergeneeskunde is deze methode, zoals vele andere methodieken in de natuurgeneeskunde, niet of nauwelijks geaccepteerd of wetenschappelijk onderbouwd. Aangezien vele eigenaren duidelijkheid hebben verkregen door deze haaranalyse wil Aloe2all-animals deze haaranalyse graag aan haar klanten aanbieden. Men mag echter nooit deze analyse vergelijken met een medische analyse, verwerkt in een laboratorium.